جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه‌ی شیرینی کماج

 

 

طرز تهیه‌ی شیرینی کماج

 

مواد لازم:

آرد گندم  : ۱ پیمانه

آرد جوانه گندم : ۱ پیمانه

خمیر مایه (خشک فوری) : ۱ ق چ

روغن جامد : ۱/۲ پیمانه

زردچوبه: ۱ ق چ

نمک : ۱/۴ ق چ

 

ادویه کماج:

زیره سبز، زیره سیاه، رازیانه، تخم گشنیز، دارچین، سیاه دانه هرکدام ۱/۴ق چ

میخک  ۲ عدد

آب ولرم : به میزان لازم

 

مواد میانی کماج:

خرما  ۵۰۰ گرم

گردو ۲۰۰ گرم

هل ۱ ق چ

 

روش تهیه:

آرد گندم و آرد جوانه گندم را یکبار الک کرده و با خمیر مایه ؛ نمک ؛ زردچوبه و ادویه کماج مخلوط میکنیم و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کم کم آب ولرم اضافه میکنیم تا خمیر حاصل شود. به خمیر  ۴۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید.  پس از استراحت خمیر را روی سطح به اندازه قالب پهن کنید و در کف قالبی که چرب کرده و کاغذ روغنی انداختید قرار دهید .

موادمیانی( خرما و گردو و هل چرخ شده) را روی خمیر پهن کنید سپس روی آن را با مابقی خمیر بپوشانید. خمیر را به شکل لوزی برش دهید و روی آن ۱/۴ پیمانه روغن مایع بریزید...

 

منبع: به خانه بر می‌گردیم

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد