ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
چای انار
انار ارمغان هوای سرد است، عصرهای سرد پاییزی و زمستانی خود را با نوشیدن این چای ساده، گرم کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی چای انار:
انار را تمیز بشویید. سر آن را جدا کنید و آن را به چند قسمت تقسیم کنید.
مواد اولیه (برای ۳ نفر):
✏️ انار ۱ عدد بزرگ
✏️ آب سرد ۴ لیوان
✏️ برگ نعناع به دلخواه
✏️ عسل به میزان لازم
دستورالعمل:
در قابلمه ی کوچکی، تکه های انار(به همراه پوست) و آب را بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده، (در صورت استفاده) برگ های نعناع را در آن انداخته و برای حدود ۱۵ دقیقه، تا زمانی که عطر آن ها بلند شود، حرارت دهید. در پایان عسل را به آن اضافه کنید و چای را هم بزنید. چای را از صافی رد کنید و آن را گرم بنوشید.