جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه ی کوکوی ذرت پنیری

 

 

 

طرز تهیه ی کوکوی ذرت پنیری

 

کوکوی ذرت یکی از آن خوراکی‌های لذت بخش است که به شکل‌های متنوعی درست می‌شود. این خوراکی خوشمزه را می‌توان هم با ذرت تازه و هم ذرت کنسروی درست کرد. کوکوی ذرت ساده و پنیری هر دو خوشمزه هستند، اما نوع پنیری برای کسانی خوب است که یک کوکوی کشدار و خامه‌ای می‌خواهند.

کتلت و کوکو جزو خوراکی‌های سریع و آسان هستند. درست کردن آن‌ها برای تعداد جمعیت کم و وقتی که عجله داشته باشیم عالی است. این خوراکی به همین دلیل جزو ثابت لیست غذایی دانشجویان و کارمندان است.

هیچ چیز ساده‌تر از این نیست که چند ماده غذایی را با هم در یک کاسه ترکیب کنید سپس آن‌ها را در روغنی از پیش گرم شده، سرخ کنید. کتلت و و کوکو تقریبا روندی مشابه را دارند.

برای کوکو‌ها معمولا از تخم مرغ به عنوان یک ماده چسبنده استفاده می‌کنیم. انواع کوکو سبزی، کوکوی کدو سبز و سیب زمینی جزو مشهورترین کوکو‌های خوشمزه هستند که در این فصل می‌توانید درست کنید.

کوکوی ذرت همانند پنکیک ذرت نرم و لطیف است. برای درست کردن آن بهتر است از ذرت تازه استفاده کنید. این کوکو همانند سایر کوکو‌های سبزیجات با درست کردن خمیری غلیظ از ذرت و تخم مرغ به عنوان ماده چسبنده و پف کننده، آرد و سبزیجات معطر درست می‌شود. در نوع پنیری، با پنیر خشک و خامه سنگین و پرچرب خامه‌ای و غلیظ می‌شود.

نکته قابل توجه این است که پنیری که برای این مورد استفاده می‌کنید بهتر است از نوعی خشک باشد مثل پنیر گودا، موزارلا و چدار. استفاده از پنیر چدار باعث کش آمدن کوکو می‌شود، اما استفاده از موزارلا هم به همان اندازه خوب است.

 

کوکوی ذرت پنیری

در این کوکو از پنیر و خامه سنگین برای یک کوکوی غلیظ و خوشمزه استفاده می‌شود.

 

مواد لازم

ذرت: ۳ پیمانه

گشنیز خرد شده: ۱/۴ پیمانه

فلفل هالوپینو: ۱ عدد

آب لیمو: از ۱ عدد لیمو

پیازچه: ۱/۴ پیمانه

آرد: ۱ پیمانه

بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر چیلی: ۱/۴ قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۲ عدد

شیر: ۱/۴ پیمانه

پنیر گرایر یا موزارلا: ۱ و ۱/۲ پیمانه

روغن زیتون فوق بکر: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

۱. ذرت را داخل کاسه‌ای بزرگ بریزید. اگر از ذرت تازه استفاده می‌کنید همه بخش‌های اطراف ساقه ذرت را جدا کنید. اگر از ذرت پخته فریز شده استفاده می‌کنید به قسمت نکات مهم مراجعه کنید.

۲. گشنیز تازه خرد شده، پیازچه و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و آب یک عدد لیموی سبز را گرفته و نیمی از آن را به ترکیب اضافه کنید.

۳. در کاسه‌ای کوچک آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، فلفل سیاه و پودر چیلی را اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط شوند.

۴. مواد خشک را همراه با ذرت داخل کاسه بریزید، بهم بزنید و مخلوط کنید.

۵. تخم مرغ را بهم بزنید سپس همراه شیر و پنیر به ترکیب اضافه کنید. بهم بزنید و ترکیب تا خمیری غلیظ تشکیل شود.

۶. ماهیتابه‌ای را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید، مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید، ما فقط کمی روغن برای داخل ماهیتابه نیاز داریم.

۷. یک قاشق بزرگ از خمیر کوکو که حدود ۱/۴ پیمانه است، داخل روغن داغ می‌ریزیم. خمیر را فشار می‌دهیم تا فشرده شود و لبه‌ها را هم فشار هید تا شکل کوکو را با استفاده از کفگیر درست کنید.

۸. بگذارید کتلت‌ها حدود ۲ تا ۳ دقیقه داخل روغن سرخ شوند. می‌بنید که لبه‌ها شروع به تغییر رنگ و طلایی شدن می‌کنند. با دقت با استفاده از کفگیر، کتلت‌های ذرت را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود. وقت که هر دو طلایی طرف طلایی قهوه‌ای شدند آن‌ها را از داخل ماهیتابه درآورید و داخل بشقابی که حوله کاغذی کف آن قرار گرفته، بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود.

۹. در صورت نیاز، مقداری نمک و یا فلفل را روی آن‌ها بپاشید.

۱۰. کتلت‌ها را گرم سرو کنید. موقعی که با خامه ترش، سالسا و آب لیمو سرو شوند، عالی هستند.

 

نکات مهم

اگر از ذرت کنسروی استفاده می‌کنید، پس از ریختن آن‌ها در آبکش، با حوله کاغذی خشک کنید سپس ادامه کار را انجام دهید.

اگر از ذرت فریز شده استفاده می‌کنید، باید بگذارید یخ آن‌ها ذوب شود سپس با حوله کاغذی آب اضافی را خشک کنید.

برای فریز کردن کتلت‌ها ابتدا بگذارید تا به دمای اتاق برسند، سپس آن‌ها را داخل ظرفی دردار داخل فریزر بگذارید. برای استفاده مجدد از یک ساعت قبل بگذارید روی کابینت آشپزخانه بمانند تا به دمای اتاق برسند یا یک شب تا صبح بگذارید داخل یخچال بعد آن‌ها را داخل ماهیتابه با کمی روغن یا کره گرم کنید. این بهترین روش برای دوباره گرم کردن آن‌هاست.

استفاده از ذرت تازه و نرم طعم فوق العاده‌ای به آن می‌بخشد.

 

 

منبع: برترین‌ها

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد