ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تھیه قورمه سبزی
مواد لازم
گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان 500 گرم
پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوری
لیمو عمانی 3تا 4 عدد
لوبیا قرمز 500 گرم
سبزی خورشتی 1 کیلوگرم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تھیه قورمه سبزی :
برای پخت خورش قورمه سبزی ابتدا گوشت ھای خرد شده را ھمراه با پیاز داغ تفت بدھید.
زردچوبه اضافه کنید ھمراه با آب و لوبیا قرمز بپزید. پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی ھای خورشتی (تره،جعفری،گشنیز،کمی شنبلیله،چند پر نعناع) را خرد کنید با مقداری روغن داخل گوشت بریزید. و تفت بدھید.
نمک و فلفل را اضافه کنید پس از چند جوش لیموعمانی را چند سوراخ کنید و داخل آن بریزید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. می توانید مقداری آبغوره به خورش اضافه کنید. خورش پس از پختن باید کاملا جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد.
راز خوشمزگی "قورمه سبزی" :
اگر می خواھید قورمه سبزی شما تیره تر شود از لوبیا قرمز استفاده کنید.
بعضی افراد برای خوش رنگ شدن خورش قورمه سبزی رب گوجه به آن می زنند.
برای روغن انداختن قورمه سبزی بھتر است از چربی چرخ شده یا روغن قلم استفاده کنید.
اگر می خواھید قورمه سبزی تان ترش تر شود در آن پودر لیموعمانی بریزید و اگر ترش دوست نداشتید لیموعمانی کامل چند سوراخ بزنید و استفاده کنید.
منبع: بیتوته