ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی نان شیر ژاپنی
درست کردن این نان یه تفاوت کوچیک با بقیه نان ها داره اونم به خاطر وجود استارتر هست
مواد لازم برای خمیر
شیر نصف پیمانه
مخمر یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عددکرده پنجاه گرم
ارد حدودا 500 گرم
نمک به اندازه لازم
مواد لازم برای استارتر یا tangzang
شیر یک پیمانه
ارد چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اول مواد استارتر رو اماده میکنیم به این صورت که ارد رو توی شیر حل کرده و روی حرارت هم میزنیم تا مثل فرنی غلظت پیدا کنه بعد از روی حرارت برداشته و در ظرف رو میبندیم تا رویه نبنده و صبر کنیم تا خنک بشه بعد باهاش کار کنیم. همزمان مخمر فوری رو هم با نصف پیمانه شیر گرم و یک قاشق شکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاد.
وقتی مخمر و استارتر اماده استفاده شدند داخل یه کاسه بزرگ 500 گرم ارد رو میریزیم و وسطشو گود میکنیم و تخم مرغ و مخمر فوری عمل امده و نمک و استارتر را اضافه میکنیم و اول مخلوط میکنیم و بعد شروع میکنیم به ورز دادن اگه لازم شد چند قاشق بیشتر ارد میتوانیم اضافه کنیم. بعد از کمی ورز دادن کره به دمای محیط رسیده رو تکه تکه و در چند مرحله به خمیر اضافه میکنیم هر بار خوب ورز میدهیم. این خمیر احتیاج به ورز دادن زیاد داره حدوده یک ربع تا بیست دقیقه باید حوصله کرد!بعد از این مدت میزاریم تا حجمش دوبرابر بشه بعد از ان هم خمیر را به چونه های مساوی تقسیم میکنیم اصلش اینه که در قالب لوف درست بشه برا من یه چونه اضافی اومد که اونا رو هم نونای کوچیک کارتونی درست کردم از همونا که تو بچگی وقتی تو کارتونا میدیدم ارزو میکردم ما هم داشتیم تا بخوریم