جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه‌ی نان پوآچا گل

 

 

 

طرز تهیه‌ی نان پوآچا گل

 

مواد لازم

1 لیوان شیر ولرم

1 لیوان آب ولرم

1 لیوان روغن مایع( من نصف لیوان ریختم)

1 عدد خمیر مایه تر(پاکت 42 گرمی است که معادل 13 گرم خمیر مایه خشک فوری است)

1 قاشق مرباخوری شکر

1.5 قاشق مرباخوری نمک

1 عدد تخم مرغ ، سفیده برای خمیر زرده برای روی نان

آرد به مقدار لازم

برای داخل پوآچا پنیر سفید

 

طرز تهیه

مثل همیشه ابتدا خمیر مایه را با آب و شکر مخلوط میکنیم و 10 دقیقه استراحت میدیم (در جای گرم) سپس بجز پنیر تمام مواد را اضافه میکنیم و ورز میدیم (آرد با کنترل ریخته شود به اندازه ای بریزین که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد) روی خمیر را میپوشانیم نیم ساعت زمان میدیم . وقتی به عمل آمد و حجمش زیاد شد چانه های کوچکی از خمیر جدا میکنیم. چانه خمیر را باز میکنیم و پنیر سفید را وسط خمیر میذاریم و  و خمیر را میبندیم و شکل گرد باز کرده  چهار برش میزنیم (موقع برش ق,سمت وسط خمیر را برش نمیزنیم) داخل سینی فر میذاریم و زرده تخم مرغ میزنیم قسمت وسط کمی خشخاش و یا کنجد میریزیم.  و میپزیم.

 

نکته: در دستور درجه حرارت فر نوشته نشده است معمولا 180 درجه و زمان حدود 20 تا 30 دقیقه که به حرارت فر شما هم بستگی دارد.

 

منبع: @shirinideser

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد