ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی نان پوآچا گل
مواد لازم
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع( من نصف لیوان ریختم)
1 عدد خمیر مایه تر(پاکت 42 گرمی است که معادل 13 گرم خمیر مایه خشک فوری است)
1 قاشق مرباخوری شکر
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 عدد تخم مرغ ، سفیده برای خمیر زرده برای روی نان
آرد به مقدار لازم
برای داخل پوآچا پنیر سفید
طرز تهیه
مثل همیشه ابتدا خمیر مایه را با آب و شکر مخلوط میکنیم و 10 دقیقه استراحت میدیم (در جای گرم) سپس بجز پنیر تمام مواد را اضافه میکنیم و ورز میدیم (آرد با کنترل ریخته شود به اندازه ای بریزین که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد) روی خمیر را میپوشانیم نیم ساعت زمان میدیم . وقتی به عمل آمد و حجمش زیاد شد چانه های کوچکی از خمیر جدا میکنیم. چانه خمیر را باز میکنیم و پنیر سفید را وسط خمیر میذاریم و و خمیر را میبندیم و شکل گرد باز کرده چهار برش میزنیم (موقع برش ق,سمت وسط خمیر را برش نمیزنیم) داخل سینی فر میذاریم و زرده تخم مرغ میزنیم قسمت وسط کمی خشخاش و یا کنجد میریزیم. و میپزیم.
نکته: در دستور درجه حرارت فر نوشته نشده است معمولا 180 درجه و زمان حدود 20 تا 30 دقیقه که به حرارت فر شما هم بستگی دارد.
منبع: @shirinideser