ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی کرامپت
مواد لازم:
آرد دو پیمانه معادل ۳۰۰ گرم
شیر گرم یک پیمانه معادل ۲۵۰ میلی لیتر
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
آب گرم یک پیمانه
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر را گرم کنید تا به دمایی برسد که انگشت کوچک را نسوزاند ولی گرم شود.
سپس خمیر مایه را به همراه شکر به شیر اضافه کنید و ده دقیقه استراحت دهید.
حال شیر را به ترکیب آرد و نمک اضافه کرده تا یک خمیر منسجم بدست آید.
حال روی خمیر بدست آمده را بپوسانید و به مدت یک تا دو ساعت در یک جای گرم استراحت دهید.
پس از استراحت اول خمیر
آب گرم و جوش شیرین را اضافه کنید و با هم زن هم بزنید تا یک مایه نسبتا روان حاصل شود.
سپس مجدد ۳۰ دقیقه به مایه بدست آمده استراحت دهید تا تخمیر مجدد حاصل شود.
اکنون کف یک تابه نچسب را با برس کمی چرب کنید.
چند رینگ یا همان کاتر دایره ای فلزی را چرب کنید و داخل تابه قرار دهید.
به اندازه دو سوم از ارتفاع رینگ را از مایه نان پر کنید.
حرارت باید متوسط رو به پایین باشد ، در غیر اینصورت کرامپت ها زود میسوزند و مغزشان خام میماند.
به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت لازم است.
زمانی که روی کرامپت ها حباب زد و کاملا بسته شد و کف کرامپ طلایی شد.
با نوک چاقو،کرامپت را به آرامی از رینگ جدا کرده و برگردان کنید تا هر دو طرف کاملا طلایی شود.
سپس بصورت گرم
با انواع مربا،شیره،عسل،پنیر و ...سرو کنید.
حتی میتوانید از وسط لایه کنید و با ژامبون و پنیر یا مواد دلخواه سرو کنید.
درصورتی که مایل به شیرین تر شدن بودین، نمک را یک دوم کرده و یک قاشق اضافه کنید.
منبع: @simayekhanevade1