ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور
مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور :
تخم مرغ درشت 2 عدد
شکر قهوه ای 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
آرد 8 قاشق غذاخوری
شیره انگور 7 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل 1/4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
گردو ریز شده 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور
ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.
در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.
منبع: بیتوته