https://www.itna.ir/images/docs/000053/n00053834-b.jpg
روشهای پرداخت قبض موبایل برای اپراتورهای مختلف
ایتنا - مدتهاست که با روشهای پرداخت غیرحضوری، دیگر لازم نیست مشترکین وقت خود را در ترافیک و یا صف طولانی شعب بانکها صرف کنند.
هریک از اپراتورهایی که سیمکارتهای دائمی دارند، برای پرداخت قبوض خود راهکارهایی را در نظر گرفتهاند؛ این امکانات شامل سامانههای الکترونیکی، کدهای دستوری، تلفنبانک و اپلیکیشنهای پرداخت میشود که البته برخی از این امکانات از نظر مشترکان روشهای بهتر و آسانتری برای پرداخت هستند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، مدتهاست که با روشهای پرداخت غیرحضوری، دیگر لازم نیست مشترکین وقت خود را در ترافیک و یا صف طولانی شعب بانکها صرف کنند. بلکه هر ساعت از شبانهروز، در منزل، یا در محل کار و هر مکان دیگر حتی خارج از محل سکونت خود میتوانند قبض تلفن همراه خود را پرداخت کرده و دیگر نگران تاخیر و دیرکرد در پرداخت آن نباشند.
روشهای پرداخت قبض همراه اول
پرداخت از طریق پرتال همراه اول: به پرتال همراه اول مراجعه کرده و منوی محصولات و خدمات را انتخاب کنید. برروی گزینهی سرویسها کلیک کرده و گزینه رویت صورتحساب را انتخاب کنید. در صفحهی بازشده، شماره تلفن همراه و کدپستی آدرس خود را وارد و سپس پایاندوره یا میاندوره صورتحساب خود را انتخاب کرده و کلید تائید را کلیک کنید. در صفحهی بازشده ضمن رویت صورتحساب خود، امکان پرداخت آن از طریق یکی از درگاه بانکهای درجشده در سایت وجود دارد.
پرداخت قبض از طریق اینترنت: به آدرس بانک مورد نظر در اینترنت مراجعه کنید و به قسمت بانکداری الکترونیک بروید. در قسمت پرداخت الکترونیک، پرداخت قبوض و سپس قبض مورد نظر را انتخاب کنید. فرم پرداخت قبض را بر اساس قبضتان تکمیل و سپس تایید کنید. بانک مورد نظر به نمایندگی از شما مبلغ قبض را پرداخت میکند. اگر در قسمت پرداخت الکترونیک، گزارش قبض را انتخاب کنید، گزارش تائیدیه پرداخت شما قابل مشاهده است.
پرداخت از طریق سامانه اطلاعرسانی ۹۹۹۰: در این روش با مرکز اطلاعرسانی ۹۹۹۰ تماس بگیرید، شماره تلفن همراه مورد نظر خود را وارد کرده و با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز خرید اینترنتی، قبض خود را پرداخت کنید. مزیت این روش نسبت به سایر روشها این است که پرداخت همان لحظه اعمال میشود و مشترکینی که تلفن همراهشان بعلت عدم پرداخت صورتحساب قطع شده، درصورت پرداخت و وصول مبلغ به حساب همراه اول، بدون مراجعه به دفاترخدمات ارتباطی ارتباطشان وصل میشود.
پرداخت از طریق کد دستوری *۱# و یا شمارهگیری تلفن گویای *۱۰۰: از طریق گوشی موبایل خود کد دستوری *۱# را شمارهگیری کنید، وارد منوی قبض شوید و نوع قبض (میاندوره/ پایاندوره) را انتخاب کنید. شماره خود یا دیگران را جهت پرداخت قبض وارد کنید و پس از ورود شماره کارت بانکی و رمز دوم قبض شما پرداخت میشود. در روش تلفن گویا نیز از طریق گوشی موبایل تلفن گویای *۱۰۰ را به صورت رایگان شمارهگیری کنید و پس از تایید شماره موبایل، شماره کارت بانکی و رمز دوم، قبض شما پرداخت میشود.
روشهای دیگری از جمله پرداخت از طریق پیام کوتاه، از طریق خودپرداز، تلفن بانک نیز وجود دارد که توضیح آنها در وبسایت همراه اول آمده است.
روشهای پرداخت قبض ایرانسل
مشترکان دائمی اپراتور دوم تلفن همراه هم با استفاده از روشهای متنوع پرداخت، میتوانند بدون محدودیت زمانی و مکانی قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند و همواره از خدمات و محصولات ما لذت ببرید.
پرداخت آنلاین: با استفاده از اینترنت و کارتهای عضو شبکه شتاب، میتوانند صورتحساب خط دائمی خود را پرداخت کنند. البته به گفتهی ایرانسل، در این روش هیچ مبلغی به عنوان کارمزد از حساب آنها کسر نخواهد شد.
پرداخت با استفاده از کد دستوری: با استفاده از کارت بانکی و رمز دوم آن و شمارهگیری*۷*۱# میتوانید قبض سیمکارت دائمی خود را پرداخت کنید.
پرداخت از طریق اپلیکیشن: مشترکان همچنین با نصب برنامه کاربردی ایرانسل من، میتوانند قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند. دانلود و استفاده از برنامه ایرانسل من رایگان است. البته برای ورود به این برنامه به رمز ایرانسلی نیاز دارید که میتوانید با استفده از همین برنامه نسبت به دریافت آن اقدام کنید.
روشهای پرداخت قبض رایتل
پرداخت از طریق سامانه تلفن گویا: طبق آنچه برروی سایت این اپراتور آمده است، سرویس IVR Payment با هدف خرید و افزایش اعتبار و پرداخت قبوض در سامانه تلفن گویا شرکت رایتل جهت رفاه حال مشترکین راهاندازی شده است. در این سرویس با شمارهگیری ۲۰۰ یا ۰۹۲۰۲۰۰۰۰۰۰ مشترکین دایمی امکان پرداخت قبض پایاندوره و میاندوره با استفاده از کارتهای عضو شبکه شتاب از طریق اتصال به درگاه بانک را دارند.
همچنین با مراجعه به وبسایت این اپراتور نیز میتوان به پرداخت قبوض میاندوره و پایاندوره اقدام کرد.
منبع: ایتنا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
https://www.itna.ir/images/docs/000053/n00053837-b.jpg
ربات معلم در مدارس ژاپن
ایتنا - وزارت آموزش ژاپن قصد دارد سال آینده 500 ربات انگلیسیزبان راهی مدارس این کشور کند.
«ان.اچ.ک» خبر داد باهدف توسعه مهارتهای شفاهی زبان انگلیسی در مدارس ژاپن، رباتهای مخصوص بهعنوان معلمان زبان تعریفشده و استفاده خواهد شد.
به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، طبق برنامه قرار است تا آوریل سال آینده میلادی 500 ربات بهصورت آزمایشی نصب شود و همزمان اپلیکیشن مهارتآموزی در زبان انگلیسی نیز روی این رباتها تقویت و آپدیت شود. این رباتها مکالمه آنلاین انجام میدهند.
گفتنی است وزارت آموزش مکلف است تا مهارتهای زبان انگلیسی را در مدارس ابتدایی این کشور توسعه دهد تا زبان انگلیسی بهصورت native در همه مدارس توسعه یابد.
استفاده از ربات ارزانقیمت بوده و هزینههای استخدام معلم زبان را نیز ندارد.
«ان.اچ.ک» گزارش داد زبان انگلیسی در بخش گفتاری و نوشتاری در این کشور در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و به همین دلیل طبق برنامه دوساله باید این روند تغییر پیدا کند که نصب این رباتها بخشی از آن است.
اولین ربات آموزشدهنده زبان در سال 2009 به نام Saya در ژاپن رونمایی شد و برای بچههای کلاس پنجم و ششم در توکیو استفاده شد.
«سافت بنک» در سنگاپور و لندن رباتهای انگلیسیزبان را توسعه داده و در نروژ نیز سالهاست کمپانی No Isolation ربات AV1 را برای کمک به بچههای بیمار برای عدم قطع ارتباط با همکلاسیها و دوستان طراحی و عرضه کرده است.
منبع: ایتنا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
https://www.itna.ir/images/docs/000053/n00053839-b.jpg
دسترسی گوگل به اطلاعات شخصیتان را قطع کنید
ایتنا - علاوه بر خاموش کردن Location گوشی، تنظیمات حساب کاربری گوگل اکانت خود را نیز تغییر دهید.
درصورتی که میخواهید گوگل به اطلاعات و تاریخچه اماکن جغرافیایی که به آن سفر کردهاید، دسترسی پیدا نکند، باید علاوه بر خاموش کردن Location گوشی، تنظیمات حساب کاربری گوگل اکانت خود را نیز تغییر دهید.
با توجه به گسترش اهمیت روزافزون امنیت سایبری و حفاظت از اطلاعات کاربران، بسیاری از غولهای تکنولوژی درصدد یافتن راهی برای امنتر کردن پلتفرمهای مورد کاربرد خود برای حفاظت بیشتر از کاربرانشان هستند.
حالا کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری به تازگی به کاربران گوگل اکانت هشدار دادهاند که علاوه بر خاموش کردن Location گوشی هوشمندشان، تنظیمات آن را نیز تغییر دهند تا بتوانند دسترسی گوگل به اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خود را قطع کنند.
کاربران باید برای این کار به تنظیمات حساب کاربری گوگل اکانت خود مراجعه کرده و سپس به قسمت Web & App Activity بروند تا بتوانند تاریخچه فعالیتهای خود را که توسط گوگل و سرویسهای مختلف آن ثبت شدهاند، مشاهده کنند.
با این کار کاربران قادر خواهند بود دسترسی گوگل به اطلاعات شخصیشان را قطع کنند و بدین ترتیب از ذخیرهسازی و ثبت شدن همیشگی دادههای خصوصی خود در سرورهای گوگل جلوگیری بهعمل بیاورند. کاربران در گوشیهای هوشمند اندرویدی و مرورگر اینترنتی گوگل کروم میتوانند با مراجعه به این قسمت، تمامی تاریخچه فعالیتهای خود را کنترل کنند.
منبع: ایتنا