ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی پفک خانگی
مواد لازم
آرد الک شده : 100 گرم
کره : 90 گرم
پنیر رنده شده ( پنیر چدار یا گودا ) : 100 گرم
نمک یا هر طعم دهنده دلخواه : به میزان لازم
دستور تهیه
فر را از قبل گرم کنید.
کره را به مدت 45 ثانیه در مایکروفر گرم کنید تا نرم شود.
آرد و پنیر را اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید.
در صورت تمایل می توانید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید.
با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید.
با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه می شود.
قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا صاف شود هر چه ضخامت آن کمتر باشد ترد تر خواهد شد.
سپس در فر با درجه 190 سانتی گراد به مدت حدود 12 دقیقه بگذارید تا روی پفک ها طلایی شود.
منبع: تصویر زندگی