ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه ی نان گاتا
مواد لازم :
مخمر ۲ ق چ
شکر ۳ ق چ
ماست پرچرب ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ ق س
سرکه سفید ۱ ق س
آرد به میزان لازم
مواد میانی:
شکر ۱۵۰ گرم
کره ذوب شده خنک ۲۵۰ گرم
آرد تفت داده شده ۲۵۰ گرم
دارچین نصف ق چ
جوز هندی یک پنس
گردو پودر شده ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روش تهیه :
ابتدا ماست ، مخمر و یک قاشق از شکر را مخلوط کرده و کنار گذاشته تا مخمر فعال شود
در ظرفی دیگر تخم مرغ ، بقیه شکر ، کره نرم شده، سرکه سفید را مخلوط کرده و کمی با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود
سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و کمی بزنیم و سپس کم کم آرد را اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید
سپس خمیر را وزن کرده و به ۴ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر کدام را داخل نایلون فریزر قرار داده و در یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت میدهیم
سپس در روی سطح صاف کمی آرد پاشیده و یک عدد از خمیر ها را باز کرده و نصفی از مواد میانی را رویش باز کرده و ...
منبع: به خانه بر میگردیم