ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه رولت خرما
مواد لازم رولت خرما
تخم مرغ ٥ عدد
شکر ١٢٠ گرم
عسل یک ق سوپ خوری
آب جوش ٥٠ میلی لیتر
آرد ١٣٥ گرم
وانیل یک چهارم ق چایخوری
مواد میانی رولت
خرمای پوره شده یک پیمانه
پودر مغز گردو یک چهارم پیمانه
پودر دارچین یک چهارم ق چایخوری
طرزتهیه :
فررا دردمای ٢٠٠درجه قراردهید.کف سینی ۵۰*۶۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.سفیده را با نصف شکرکاملا بازهمزن برقی بزنید تا کامل فرم بگیرد و حجم بگیرد ،زرده تخم مرغ را با نصف شکر بزنیدتا پف کند ،وانیل وآب جوش وعسل یا شربت غلیظ رابه ارامی به مخلوط بالا اضافه کنید و مواد را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید پهن کنید و داخل فر به مدت هشت دقیقه بگذارید.
بعد از پخت کامل نان ،خرمای پوره شده و مغز گردو پودر شده وپودر دارچین را باهم مخلوط کرده وروی رولت پخش کنیدو رول کنید ودر صورت دلخواه روی رولت را با شکلات آب شده تزیین کنید وپس از یک ساعت استراحت،،رولت رابه اندازه دلخواه برش بزنید ودرظرف سرو بچینید.
منبع: @bekhane