ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه پودینگ قهوه
مواد لازم
شیر دو پیمانه
خامه صبحانه نصف بسته
دانه ی قهوه ی نسابیده 3 ق غ
شکر 4 ق غ
پودر نشاسته ذرت یک ق غ ( زیاد سر پر نباشه )
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
وانیل کمی
پودر بادام 2 ق غ
شکلات تلخ 50 گرم
طرز تهیه
دانه های قهوه رو داخل ماهیتابه ی گود یا شیرجوش میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم و سه چهار دقیقه تفت میدیم و بوداده میکنیم و بعد شیر و اضافه میکنیم و و مرتب هم میزنیم تا شیر به نقطه ی جوش برسه و طعم دار بشه و از روی حرارت برمیداریم و شیر و صاف میکنیم و قهوه ها رو از شیر جدا میکنیم ... شیر و میذاریم کمی خنک بشه ( در حد ولرم شدن کافیه ) ... زرده های تخم مرغ و با شکر و کمی وانیل میزنیم تا کاملا کرم رنگ بشه ... شیر و با خامه و پودر نشاسته ترکیب میکنیم و با همزن دستی کمی میزنیم تا مایع صاف و یکدست بشه و بعد میذاریم روی حرارت و مرتب هم میزنیم تا بجوشه در این موقع زرده های تخم مرغ زده شده رو اضافه میکنیم و مایع رو مرتب مخلوط میکنیم تا دوباره به جوش بیاد یک دقیقه ی بعد اجاق و خاموش میکنیم و پودر بادام و اضافه و مخلوط میکنیم و پودینگ و تو ظرفهای دسر میریزیم و روی سطح پودینگ ، شکلات رنده شده میریزیم ... یکی دو ساعت داخل یخچال میذاریم و بعد از اینکه کاملا خنک شد ، روی دسر و به دلخواه تزیین میکنیم.
منبع: @shirinideser