جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه مرغ سوخاری با فر

 


 

 

طرز تهیه مرغ سوخاری با فر

 

 

موادلازم:

۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان

۲ پیمانه پودر سوخاری

۱ پیمانه آرد

۵ عدد تخم مرغ هم زده

۱ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری پودر سیر

½ قاشق چایخوری پودر پیاز

½ قاشق چایخوری پاپریکا

½ قاشق چایخوری ریحان خشک

½ قاشق چایخوری آویشن

½ قاشق چایخوری فلفل

 

طرزتهیه:

در ابتدا فر را در دمای 190 درجه ی سانتی گراد قرار داده و آن را روشن کنید تا گرم شود. سپس سینه های مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به نوارهای باریک برش دهید.

سپس پودر سوخاری و سایر ادویه های ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نوارهای باریک مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ هم زده و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

روی سینی فر یک لایه ورق روغنی بگذارید و مرغ های سوخاری را درون آن بچینید و برای مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و برشته شود. در نیمه زمان پخت، مرغ ها را برگردانید تا هر دو طرف آن ها یکدست طلایی شوند.

 

منبع: @ashpazimodern

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد