ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه ی سوپ مرغ خیلی تند با خامه!
مواد لازم:
سینه مرغ 450 گرم (بدون پوست و استخوان، حبه شده)
پیاز 1 عدد (متوسط - خرد شده)
پودر سیر 1.5 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا 2 عدد
آب مرغ 410 گرم
فلفل سبز 225 گرم (فلفل شیرین خرد شده)
نمک 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
پونه 1 قاشق چای خوری (خشک شده)
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
خامه ترش 1 فنجان
خامه 1/2 فنجان (خامه پر چرب زده شده)
طرز تهیه:
در یک ماهی تابه، مرغ را در روغن سرخ کرده، پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه رنگ مرغ کمی عوض شود.سپس لوبیا، آب مرغ، فلفل سبز، نمک، زیره، پونه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و آنها را به جوش آورید.
حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و با خامه ترش و خامه مخلوط کنید و هم بزنید در صورت تمایل با گشنیز تزیین و سرو نمایید.
سخت بود