ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه ی نودل و میگوی تند
مواد لازم:
نودل: 200 گرم
روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
تخممرغ زده شده: 2 عدد
فلفل قرمز خرد شده: یک عدد
زنجبیل: به میزان لازم
میگوی پختهشده: 450 گرم
سویا سس: یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: یک دسته
نعنای خرد شده: یک دسته
بادام زمینی بو داده: یک کف دست
آب لیمو:یک عدد
روش تهیه:
نودلها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.
روغن کنجد را در یک ماهیتابه گرم کنید و تخممرغهای زده شده را داخل آن بریزید.
تخممرغها را خوب کف ماهیتابه بریزید تا حالت املت پیدا کند. حدود یک تا 2 دقیقه بگذارید سرد شود و سپس طرف دیگر را بهمدت یک دقیقه بپزید. بعد آن را خلالی خرد کنید.
فلفل و زنجبیل را درون یک ماهیتابه بریزید و حدود یک تا 2 دقیقه سرخ کنید و بعد نودلها، میگو و تخممرغ را اضافه کنید. این مواد را داخل سویا سس بریزید و حدود یک دقیقه سرخ کنید.
مواد را درون سبزیهای خرد شده بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
همه مایه را درون ظرفی ریخته، بادامزمینیها را روی آن بریزید و سرو کنید.