جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه ی نودل و میگوی تند

 

 

 

طرز تهیه ی نودل و میگوی تند

 

مواد لازم:

نودل: 200 گرم

روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد

فلفل قرمز خرد شده: یک عدد

زنجبیل: به میزان لازم

میگوی پخته‌شده: 450 گرم

سویا سس: یک قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده: یک دسته

نعنای خرد شده: یک دسته

بادام زمینی بو داده: یک کف دست

آب لیمو:یک عدد

 

روش تهیه:

نودل‌ها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.

روغن کنجد را در یک ماهی‌تابه گرم کنید و تخم‌مرغ‌های زده شده را داخل آن بریزید.

تخم‌مرغ‌ها را خوب کف ماهی‌تابه بریزید تا حالت املت پیدا کند. حدود یک تا 2 دقیقه بگذارید سرد شود و سپس طرف دیگر را به‌مدت یک دقیقه بپزید. بعد آن را خلالی خرد کنید.

فلفل و زنجبیل را درون یک ماهی‌تابه بریزید و حدود یک تا 2 دقیقه سرخ کنید و بعد نودل‌ها، میگو و تخم‌مرغ را اضافه کنید. این مواد را داخل سویا سس بریزید و حدود یک دقیقه سرخ کنید.

مواد را درون سبزی‌های خرد شده بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.

همه مایه را درون ظرفی ریخته، بادام‌زمینی‌ها را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

لینک مطلب

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد