ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی نان گردویی
مواد لازم:
شیر ولرم 2/1 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
روغن 4/1 پیمانه
پودر دارچین 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل 2/1 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق سوپخوری
گردو 120 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
روش تهیه :
آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آرد را گود کنید شیر، شکر و مایه خمیر را افزوده و 10 دقیقه استراحت دهید. اینک روغن را اضافه کرده و خوب ورز داده و روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت داده تا خمیرحجیم شود. بعد یک گلوله از خمیر را در دست پهن کرده و یک قاشق از مخلوط گردو و دارچین، شکر و هل وسط آن گذاشته و خمیر را جمع کنید و در سینی چرب شده گذاشته و بعد از 10 دقیقه روی کلوچه ها را مهر زده و زرده تخم مرغ بمالید و تزئین کنید و در حرارت 180 درجه ی سانتیگراد قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.
منبع: کانال به خانه بر میگردیم (@bekhane)