جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان مانتو (نان بخارپز چینی)



طرز تهیه نان مانتو (نان بخارپز چینی)


یکی از نان‌های معروف و خوشمزه چینی نان **مانتو (Mantou)** است که به عنوان نان بخارپز نیز شناخته می‌شود. 


مواد لازم:

- آرد سفید: 4 فنجان

- مخمر خشک: 2 و 1/4 قاشق چای‌خوری

- شکر: 1/4 فنجان

- نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

- آب گرم: 1 و 1/4 فنجان

- روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه 

1. **آماده‌سازی مخمر:** در یک کاسه کوچک، مخمر و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حباب بزند.

2. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر و آب را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

3. **اضافه کردن روغن نباتی:** 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی را به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

4. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

5. **شکل دادن خمیر:** خمیر را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ‌های کوچک یا استوانه‌ای شکل دهید.

6. **بخارپز کردن نان:** مانتوها را در یک بخارپز با کاغذ مخصوص قرار دهید و بگذارید حدود 15-20 دقیقه بخارپز شوند تا پف کرده و نرم شوند.



منبع: copilot